Eugen Ilie Caliman at Sebastian Burduja

Profil

Eugen Ilie Caliman 6,20pi

Eugen Ilie Caliman


Activitatea lui Eugen Ilie Caliman

 • wants to volunteer 2020-04-03 15:09:30 +0300

  Pune umărul pentru România #pebune. Vino în echipa noastră de voluntari.

  Cu toții ne dorim o Românie #pebune. O Românie normală, în primul rând. Dar câți dintre noi suntem gata să ne implicăm în construcția ei? Dacă te-ai săturat de „merge și-așa” și „oricum nu se schimbă nimic”, e timpul să alegi implicarea. 

  Completează formularul de mai jos și întră în echipa noastră. Noi credem în România #pebune și am ales să nu mai stăm pe margine. Știm că doar împreună putem reuși.

  Become a volunteer

 • commented on Contact 2020-04-03 14:43:57 +0300
  Stimate,

  d-le Sebastian,

  Intentia dvs. este laudabila, privind un PROIECT DE TARA postcriza, asa cum ati aratat in articolul de azi pe ZIARECOM.Din pacate, demersul dvs. este dificil de realizat, in situatia in care Romania a pierdut ca urmare a intergrarii modelul de dezvoltare clasic, asa cum arata ,,BIBLIA economica" (academica) a Romaniai: ,,Reindustrializarea Romaniei – Politici si Strategii". 2010, Liviu Voinea, G.E.A.

  Va propun evaluarea si promovarea unui ,,proiect de tara" cu obiectivele enumerate de dvs. care este rezultatul viziunii noi asupra dezvoltarii economice rapide, pe modelul ,,tigrilor asiatici".Esuind in promovarea lui, am decis realizarea unei lucrari teoretice cu tema ,,dezvoltarii economice-industriale rapide, in epoca globalizarii", ca fundament teoretic si ,,explicativ" al notiunilor, metodelor si tehniclor de dezvoltare cuprinse in proiectul respectiv.Totul este de o noutate absoluta, fiind sinteza stiintifica si aplicata a procesului de dezvoltare economica rapida a ,,tigrilor asiatici", a experientei tranzitiei Estului la capitalism si a celei economice generale a tarilor dezvoltate.In speranta unui raspuns pozitiv, va asigur de intreg respectul.In lipsa acestuia, nu cred ca veti reusi altceva, decit o noua STRATEGIE ECONOMICA NATIONALA, lipsita de posibilitatea de a fi implementata ca program economic al P.N.Liberal.

  cu stima,

  prof. Caliman I. Eugen

  consultant independent

  dezvoltare industriala tel 0721316019

  Contact

  Scrie mai jos mesajul tău. Voi reveni în cel mai scurt timp cu un răspuns.

  Trimite