Antena3: Crezul românului care lucrează la Banca Mondială - Sebastian 'Tianu' Burduja

Antena3: Crezul românului care lucrează la Banca Mondială

Antena3: Crezul românului care lucrează la Banca Mondială

a

Licenţiat al Stanford University, în Politici Comparate. Master la Harvard Business School, în Administrarea Afacerilor şi la Harvard Kennedy School, în Politici Publice. Sebastian Burduja are 27 de ani. Ambiţiile lui transcend reuşitele academice pe care şi le-a trecut deja în CV la o vârstă la care alţii încă îşi mai caută drumul. 

În America, Sebastian a deprins o dorinţă imensă de a schimba lumea şi de a face ceva concret pentru propria lui ţară, chiar şi de la mii de kilometri distanţă. Ca preşedinte şi cofondator al Ligii Studenţilor Români din Străinătate, a sprijinit, alături de colegii lui, mii de tineri români, care au ajuns să studieze în şcoli de valoare ale lumii. Pe câţiva i-a redirecţionat înapoi acasă. Acolo unde el însuşi promite să revină într-o zi. 

"Celui care i s-a dat mult, i se va cere mult". Este crezul lui Sebastian Burduja. Un tânăr-exemplu nu doar prin reuşitele academice, dar şi printr-o seninătate atât de străină multora dintre noi. La fel, prin naturaleţea discursului şi printr-un optimism pe care şi l-a cultivat în toţi anii frumoşi petrecuţi în mediul academic de elită al Americii. 

Continuarea articolului: http://www.antena3.ro/actualitate/inedit/oameni/celui-caruia-i-s-a-dat-mult-i-se-va-cere-mult-crezul-romanului-care-lucreaza-la-banca-mondiala-194911.html

Fii primul care comentează

Vă rugăm să vă verificaţi email-ul pentru a vă activa contul.