Sebastian Burduja | Contact

Contact

Scrie mai jos mesajul tău. Voi reveni în cel mai scurt timp cu un răspuns.

6 reacţii

 • Vlad-Teodor Gavril
  commented 2019-11-27 14:19:48 +0200
  Draga domnule,

  Numele meu este Vlad Gavril.

  In cursul zilei de ieri am urmarit un film inspirat din fapte reale. Filmul se numeste in CHIN SI AMIN. Este despre experimentul comunistilor de la PITESTI.

  M-am gandit la dumneavoastra deoarece sunteti exponentul noii generatii cu alta viziune despre viata si cred ca puteti face un mare serviciu tarii prin promovarea acestui film in mediile dumneavoastra sociale si politice.

  Cu stima si respect,


  Vlad Gavril
 • Constantin Savu
  commented 2019-10-25 16:31:49 +0300
  Buna ziua, Stimate Domnule Sebastian Burduja,

  Ma numesc Constantin SAVU, sunt inventator Bucovinean, de mare anvergura, din Stupca lui Ciprian Porumbescu, cu 26 de brevete de inventie in domeniul Ingineriei Tehnologice si al Ingineriei Economice, autor a unor Studii Economice de Dezvoltare pe Ramura si in Profil Teritorial, autor a peste 180 de Proiecte de Inginerie Tehnologica, pentru Dezvoltare Industriala si pe aceasta cale inventiva, am adus, an de an, Economiei Nationale, Romaniei si Romanilor, zeci si zeci de miliarde de lei avantaje economice.

  Asa cum, ca Inventator, gasesc solutia tehnica cautata cu mult peste nivelul mondial al cunoasterii, oricate dedesubturi ar avea problema cercetata, chiar si acolo unde alti specialisti renunta la cautari si merg ca la carte.

  Tot asa ca Economist cu vasta experienta in industrie, cercetare si proiectare, inspirat de CINEVA, am cautat si am gasit pentru Romania si pentru alte tari din Uniunea Europeana, prin regandirea Capitalismului ca economie de piata, cai, metode, procedee si solutii economice neconventionale ‚’’cu raza mare de actiune’’, pentru un Nou Model Social-Economic, inventiv, de crestere si dezvoltare economica rapida, de crestere inventiv-intensiva a Valorii Adaugate in pretul produselor, cu peste 200 miliarde lei/an, in expresie PIB, si pe aceasta baza, cresterea bunastarii romanilor (alta cale nu exista), crestere de Valoare Adaugata, inventiv mobilizata din resurse interne, latent existente, conform unui nou model social inventiv, umanizat si adaptat la globalizare, cu mult mai functional, mai productiv, mai echilibrat, mai just si mai eficient economic si social decat modelele practicate in prezent in oricare alta tara din Uniunea Europeana sau din lume. pe siteul www.uscatoare.ro gasiti Scrisoare-Oferta, aderesata Domnului Presedinte al Partidului National Liberal, Ludovic ORBAN (https://www.uscatoare.ro/?s=orban). Tot pe site, gasiti o Scrisoare-Oferta adresata Domnului Prim-Ministru Dacian CIOLOS si Recursul la Inalta Curte si Justitie, in legatura cu Dosarul 23365/3/2016, chemat pentru Recurs in instanta, in calitate de reclamant, in data dec 22.11.2019.De aproape zece ani ma straduiesc sa aduc bunastare pentru Romania, dar cu tristete constat, stimate Domnule Reporter PROTV Cosmin SAVU, ca Guvernele Romaniei si Inaltii Functionari ai Statului, nu renunta la metodele traditionale romanesti de marginalizare a inventatorilor si a performerilor români, ignoranţa şi lipsa de respect şi ne recunoaşterea realizărilor româneşti de excepţie, sunt motivele pentru care Brevetele de Inventie ale romanilor si materia cenuşie părăsesc continuu România, lasand in urma saracia. Asi fi bucuros sa primesc o parere.

  Cu deosebita stima,

  Ec. Ing. SAVU Constantin

  I N V E N T A T O R

  Centrul de Cercetare si Proiectare MIRACO Bucuresti

  Tel: 021 403 42 50

  0744 810 117

  Fax: 021 403 42 52

  Email: miraco@uscatoare.ro

  Website: www.uscatoare.ro
 • Vali Bichir
  commented 2019-08-29 10:46:45 +0300
  Salut Tianu.

  Ma poti ajuta cu un nr de contact la secretariatul PNL 5? Tot incerc sa dau de ei pentru a iesi obtine cu hartie ce sa confirme iesirea din organizatie si nu reusesc sa gasesc niciun nr de contact..
 • Sandford Borins
  commented 2019-07-08 18:47:01 +0300
  I am a professor of public management at the University of Toronto (www.sandfordborins.com) and a student of mine of Romanian background gave me your name. I will be in Bucharest from July 16 to 20. Would you be interested in meeting?
 • Marcel Radulescu
  commented 2019-03-18 17:26:29 +0200
  Sunt deceptionat de miscarea dvs. strategica de a va alia PACT-ul cu PNL. Logic era sa fie cu USR. PNL este un partid neserios, care urmareste doar interesul de partid nepasandu-i de fapt de cetateni. Ceea ce declara este numai demagogie, de care m-am convins pe propria-mi piele. L-am rugat pe Ludovic Orban in urma cu aproape 2 ani sa militeze pentru drepturile clientilor bancilor pentru locuinte (doar vreo 500.000), care le-au fost incalcate prin abuzul colosal al Curtii de Conturi a Romaniei din august 2015 si neglijenta BNR prin care nu ne-a protejat interesele financiare, asa cum scrie in lege (OUG 99/2006), astfel incat cetatenii au ramas fara primele de stat legitime din 2015 pana azi. O jumatate de milion de oameni afectati si nimanui sa nu-i pese! Halal tara, halal stat, halal politica, halal justitie.
 • Teodor Tabirca
  commented 2019-03-06 11:30:54 +0200