DC News: “Să vă fie ruşine, Sky News!” - Sebastian Burduja

DC News: “Să vă fie ruşine, Sky News!”

DC News: “Să vă fie ruşine, Sky News!”

skyÎn urma scandalului Sky News, preşedintele Platformei Acţiunea Civică a Tinerilor, Sebastian Burduja, a transmis un mesaj către Stuart Ramsey și conducerea Sky News printr-un clip video pe Facebook.

Clipul a devenit viral, strângând în doar câteva ore peste 10.000 de vizualizări, 280 de distribuiri şi reacţii inclusiv ale unor cetăţeni din afara României, care şi-au exprimat solidaritatea cu mesajul lui Sebastian Burduja.

În clipul video, preşedintele PACT îi acuză pe cei de la Sky News şi pe Stuart Ramsey pentru fabricarea reportajului privind traficul de arme din România, mai ales în contextul acţiunilor ulterioare prin care aceștia îşi păstrează susţinerea faţă de această ştire, chiar şi după ce autorităţile române au dezminţit acuzele cu probe clare.

De asemenea, Sebastian Burduja susţine că Ramsey şi echipa sa au fabricat această poveste în România pentru a decredibiliza o ţară membra NATO şi UE, considerând-o „ţara nimănui" (no man's land). Preşedintele PACT le cere public lui Ramsey şi postului de ştiri Sky News să-şi prezinte scuzele în faţa românilor şi a colegilor jurnalişti. „Aici nu e vorba de jurnalism, aici e vorba de o păcăleală", afirmă Burduja pentru DC News.

Articol publicat pe DCNews.

Continuare articol: Să vă fie ruşine Sky News!

Fii primul care comentează

Vă rugăm să vă verificaţi email-ul pentru a vă activa contul.