Dupa 12 ani de studiu și muncă peste hotare, la inceput de 2016 mi-am îndeplinit visul: am revenit acasă în România. - Sebastian Burduja

Dupa 12 ani de studiu și muncă peste hotare, la inceput de 2016 mi-am îndeplinit visul: am revenit acasă în România.

Dupa 12 ani de studiu și muncă peste hotare, la inceput de 2016 mi-am îndeplinit visul: am revenit acasă în România.

Alături de oamenii care au pus umărul în LSRS și CAESAR, am decis să pornim un proiect civic și politic. La final de ianuarie 2016, am lansat un nou partid - PACT: Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor. Ne-am asumat de la bun început patru valori: Profesionalismul, Acțiunea, Comunitatea și Transparența. Am construit timp de patru ani de zile, cu răbdare și încredere. Proiect cu proiect, localitate cu localitate. Pentru România #pebune pe care ne-o dorim cu toții. 

În 2019, am decis să facem echipă cu cel mai important proiect politic al României moderne: Partidul Național Liberal. Ne-au unit valorile autentice de dreapta, visul unei Românii în 3D (democratice, dezvoltate și demne) și modelele de #administrațieliberală pe care dorim să le extindem în întreaga țară: de la Sibiu la Oradea, de la Reșița la Cluj-Napoca, de la Roman la Sinaia, iar exemplele pot continua.

Sunt adesea întrebat ce caut în România. De ce am renunțat la o viață fără griji în America și mi-am mutat familia tocmai în România. E foarte simplu: România e acasă. „În viață să nu faci ce poți, în viață să faci ce trebuie”, mi-a spus bunicul meu pe patul de moarte. Continui să mă lupt să fac ce trebuie în viață. E singura cale pentru a putea spune, la sfârșitul vieții mele, că am lăsat ceva în urmă acestei țări și acestei lumi. 

E mult? E puțin? Să judece alții.