Dupa 12 ani de studiu și muncă peste hotare, la inceput de 2016 mi-am îndeplinit visul: am revenit acasă în România. - Sebastian Burduja

Dupa 12 ani de studiu și muncă peste hotare, la inceput de 2016 mi-am îndeplinit visul: am revenit acasă în România.

Dupa 12 ani de studiu și muncă peste hotare, la inceput de 2016 mi-am îndeplinit visul: am revenit acasă în România.

Alături de oamenii care au pus umărul în LSRS și CAESAR, am decis să pornim un proiect civic și politic. Se numește PACT: Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor. Ne-am asumat de la bun început patru valori: Profesionalismul, Acțiunea, Comunitatea și Transparența. Sunt convins că PACT înseamnă pasul necesar pentru România pe bune. Acum construim, cu răbdare și încredere. Proiect cu proiect, localitate cu localitate. Pentru România #pebune pe care ne-o dorim cu toții.

Sunt adesea întrebat ce caut în România. De ce am renunțat la o viață fără griji în America și mi-am mutat soția și fetița tocmai în România. E foarte simplu: România e acasă. „În viață să nu faci ce poți, în viață să faci ce trebuie”, mi-a spus bunicul meu pe patul de moarte. Continui să mă lupt să fac ce trebuie în viață. E singura cale pentru a putea spune, la sfârșitul vieții mele, că am lăsat ceva în urmă acestei țări și acestei lumi.

Fii primul care comentează

Vă rugăm să vă verificaţi email-ul pentru a vă activa contul.