Realitatea Media: Carabelea şi Burduja au mulţumit nemţenilor pentru voturi - Sebastian Burduja

Realitatea Media: Carabelea şi Burduja au mulţumit nemţenilor pentru voturi

Realitatea Media: Carabelea şi Burduja au mulţumit nemţenilor pentru voturi

ac.sb.post.alegCei doi candidaţi independenţi susţinuţi de Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor, Andrei Carabelea (Senat) şi Sebastian Burduja (Camera Deputaţilor) au reprezentat surpriza alegerilor parlamentare de duminică.

Centralizarea finală realizată de Biroul Electoral Judeţean arată că fiecare dintre cei doi a obţinut câteva mii de voturi, un scor la care nici măcar ei înşişi nu se aşteptau, dacă luăm în considerare calibrul principalilor contracandidaţi. Deşi nu au acumulat suficiente voturi pentru a obţine mandatele de parlamentari, candidaţii independenţi au ţinut să le mulţumească nemţenilor pentru încrederea acordată… De fapt, ei au fost singurii care au organizat o conferinţă de presă special cu acest scop.

„În două luni de zile, să pleci doar cu voluntari, cu un buget foarte restrâns, cu resurse umane şi financiare foarte limitate, în comparaţie cu principalii competitori electorali şi să ai secţii de votare în Piatra-Neamţ în care baţi PSD-ul sau PNL-ul sau să ieşi pe locul al treilea în majoritatea secţiilor, e un lucru mare de tot. Şi acesta e meritul echipei, dar mai ales al nemţenilor care ne-au acordat votul. O să ne mai vedeţi, acest drum nu se încheie aici, este doar un început, şi, cred eu, este un început foarte promiţător. O să continui să lupt pentru oamenii acestor locuri“, a declarat Sebastian Burduja.

Andrei Carabelea a menţionat faptul că proiectul PACT va fi dus mai departe şi se va dezvolta în perioada următoare pentru a fi în continuare alternativa la partidele politice.

„Regret prezenţa scăzută la urne, şi faptul că judeţul nostru nu s-a situat printre primele 10 judeţe la acest capitol, dar sunt încrezător că cele aproape 7.000 de voturi pe care le-am primit sunt un semn al speranţei şi al implicării unor oameni în construcţia unui proiect extraordinar.

Vom continua această bătălie, am trecut printr-un maraton în care am jucat cu un echipament neadecvat în raport cu ceilalţi alergători, am luat startul poate mai târziu decât alţii, dar nu am terminat acest maraton în genunchi; dimpotrivă, chiar ne-am clasat onorabil. Viaţa merge înainte, chiar dacă ţara se pare că merge uşor înapoi“, a precizat Andrei Carabelea.

Articol apărut în Realitatea Media.

Fii primul care comentează

Vă rugăm să vă verificaţi email-ul pentru a vă activa contul.