Realitatea TV: SCHIMBĂ ROMÂNIA. Sebastian Burduja: „Educaţia este un lucru esenţial" - Sebastian 'Tianu' Burduja

Realitatea TV: SCHIMBĂ ROMÂNIA. Sebastian Burduja: „Educaţia este un lucru esenţial"

Realitatea TV: SCHIMBĂ ROMÂNIA. Sebastian Burduja: „Educaţia este un lucru esenţial"

t

CINE? „Pentru mine, tinerii romani, educati la nivel inalt in intreaga lume. Ei sunt cei care vin de afara, atat cu o competenta aparte pentru ca invata la universitati foarte bune cat si cu o mentalitate noua”, a spus Sebastian Burduja.

CÂND? "Incepand de ieri, daca se poate. Romania poate fi schimbata repede, poate fi schimbata in bine, poate fi schimbata de catre oameni competenti", a precizat preşedintele ONG-ului.
CUM? "În opinia mea educatia este un lucru esential, capitalul uman, oamenii. Romania nu inseamna nici programe, nici proiecte, nici politici. Inseamna in primul rand oameni", a conchis Sebastian Burduja.
Realitatea TV, alături de câteva publicaţii şi televiziuni partenere, încearcă să schimbe viziunea românilor asupra ţării în care trăiesc. Totul, prin prisma unor personalităţi ce vor oferi soluţii pentru o Românie mai bună. Urmăriţi campania "Cine, cum, când schimbă România" în fiecare zi la Realitatea TV şi pe realitatea.net, dar şi pe site-ul oficial al proiectului www.cine-schimba-romania.ro.

Fii primul care comentează

Vă rugăm să vă verificaţi email-ul pentru a vă activa contul.