RTV: Lansare candidez.eu - Sebastian 'Tianu' Burduja

RTV: Lansare Candidez.eu

RTV: Lansare Candidez.eu

can

Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT) și-a anunțat disponibilitatea de a susține candidați independenți, din toate localitățile, care doresc să participe la alegerile din 5 iunie și îi invită pe aceștia să se înscrie pe platforma candidez.eu.

"Lansăm campania candidez.eu. Pentru noi e un gest de asumare și ne dorim ca cetățenii din toată țara să vină pe acest portal și să găsească aici un sprijin. Noi avem un program pentru ei, un program de antrenament, de training: de la discursuri, la cum se face un plan de campanie și așa mai departe. Primim orice cetățeni interesați, cu niște criterii stricte de integritate.

Pe platforma web apare profilul candidatului, unde specificăm clar cine se încadrează în aceste criterii. Ne dorim ca oamenii să iasă în față, să își asume un pas la primării, la consiliul local, la consiliul județean", a anunțat unul dintre fondatorii PACT, Sebastian Burduja, potrivit Agerpres.

El a menționat că decizia a fost luată în condițiile în care procesul de înregistrare a partidului PACT la Tribunalul București a depășit estimările inițiale, dar și termenele prevăzute de lege.

Continuarea articolului: http://www.romaniatv.net/alegeri-locale-2016--s-a-lansat-o-platforma-de-instruire-a-candidatilor-independenti_281211.html#ixzz4FDsNLveK

Fii primul care comentează

Vă rugăm să vă verificaţi email-ul pentru a vă activa contul.