QMagazine: Sebastian Burduja, ales președinte al Platformei Acțiunea Civică a Tinerilor - Sebastian 'Tianu' Burduja

QMagazine: Sebastian Burduja, ales președinte al Platformei Acțiunea Civică a Tinerilor

QMagazine: Sebastian Burduja, ales președinte al Platformei Acțiunea Civică a Tinerilor

tianu tribuna

Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT) și-a ales conducerea, președintele acestei organizații fiind Sebastian Burduja. Adunarea Generală a PACT, care a avut loc pe 25 iunie, a ales o structură de conducere constând în președinte, prim-vicepreședinte, secretar general, trezorier și 11 vicepreședinți — câte unul pentru fiecare regiune de dezvoltare a României, respectiv trei pentru diaspora.

„Le mulțumesc tuturor pactiștilor pentru încredere și pentru sprijin. Mandatul pe care l-ați acordat — mie și colegilor din Biroul Politic Național — înseamnă un vot de încredere pentru ceea ce PACT a reușit până acum și pentru ceea ce și-a propus pe mai departe: misiunea transformării României și recuperarea distanței față de media europeană, într-o singură generație. Acest grup a demonstrat că poate schimba mentalități și poate recâștiga speranțele cetățenilor, mai ales în România profundă. Suntem o familie unită și împreună vom reuși”, a declarat Burduja.

După cum precizează comunicatul PACT, formațiunea are o orientare politică de centru și militează pentru responsabilizarea și implicarea cetățenilor în formularea și punerea în practică a soluțiilor de dezvoltare, într-un cadru de dialog pragmatic și axat pe nevoile comunității.

Proiectul de țară asumat este atingerea într-o generație a nivelului mediei UE pentru toți indicatorii fundamentali de dezvoltare.

Articol apărut în QMagazine: Sebastian Burduja, ales președinte al Platformei Acțiunea Civică a Tinerilor

Fii primul care comentează

Vă rugăm să vă verificaţi email-ul pentru a vă activa contul.