Un principiu nenegociabil pentru mine și echipa PNL Sector 1! - Sebastian Burduja

Un principiu nenegociabil pentru mine și echipa PNL Sector 1!

Un principiu nenegociabil pentru mine și echipa PNL Sector 1!

Cea mai mare capcană care este întinsă, abil, românilor, de peste 30 de ani, este uriașa diversiune potrivit căreia “toate partidele sunt la fel”. Că nu contează partidul, candidatul, omul din spatele candidatului. Că în ciuda votului nostru, după fiecare ciclu de alegeri, va fi la fel de rău. Oricare ar fi opțiunea noastră.

De prea mulți ani visăm la o clasă politică reformată, la tineri bine pregătiți, cu viziune, soluții și putere de muncă care să facă diferența, pentru fiecare dintre noi, în Parlamentul României. Tocmai din acest motiv votul din 6 decembrie devine extrem de important.

A venit timpul ca în Parlament să fie votați oameni competenți, dedicați interesului național, care sunt capabili să miște lucrurile în direcția cea bună.

Tânărul lider al PNL Sector 1, Sebastian Burduja, fost secretarul de stat la Ministerul Finanțelor, este (doar) unul dintre tinerii deputați liberali care prin pregătirea, viziunea și dăruirea lor pot schimba, radical, fața unui Parlament compromis și pot pune umărul la modernizarea României.

Mai mult, decizia lui Sebastian Burduja de a informa cetățenii în privința planurilor/proiectelor pe care le va iniția în Parlament este salutară și reprezintă, până la urmă, o dovadă de transparență și respect față de alegători. Un demers care ar trebui urmat de cât mai mulți candidați.

“Politică pentru oameni. Un principiu nenegociabil pentru mine si echipa PNL Sector 1.

Vă aștept să discutăm despre problemele comunității și ale dumneavoastră, vineri, intre 13.00 și 15.00, la audiențele săptămânale. Pentru a respecta condițiile impuse de pandemie si vremurile pe care le trăim, vă rog să vă programați la 0753983613 sau [email protected]”.