Vestea.net: „Luați buletinele de vot de la coadă la cap și votați primul candidat!” - Sebastian Burduja

Vestea.net: „Luați buletinele de vot de la coadă la cap și votați primul candidat!”

Vestea.net: „Luați buletinele de vot de la coadă la cap și votați primul candidat!”

brd.car.vesteaAcesta este mesajul pe care Andrei Carabelea și Sebastian Burduja, candidați independenți pentru Senat și Camera Deputaților l-au transmis astăzi alegătorilor nemțeni, cu trei zile înainte de alegerile parlamentare.
Ocupăm ultima poziție pe buletinele de vot, dar asta nu înseamnă că suntem și cei din urmă. Suntem  cei care pot aduce o schimbare, de aceea vă îndemnăm să mergeți la urne și să luați buletinele de vot de la coadă la cap, optând pentru primul candidat pentru Senat și pentru Camera Deputaților”, a spus Sebastian Burduja.
Afirmația acestuia a venit ca ecou al discuțiilor pe care atât el cât și Andrei Carabelea le-au avut în timpul campaniei electorale cu zeci de mii de nemțeni.
Am fost prin tot județul, de la Borca la Tazlău și de la Roman la Piatra Neamț. Am văzut că oamenii își doresc o schimbare și că mulți dintre ei refuză să se mai resemneze. Cel mai mare inamic al nostru este resemnarea, cel mai ușor este să renunți la luptă. Însă noi nu o vom face”, a punctat fondatorul PACT. „Noi nu suntem politicieni, suntem în primul rând oameni, la fel ca și cei aproape 50 de mii de nemțeni cu care ne-am întâlnit și am discutat și ca toți ceilalți români. Am stat de vorbă cu oamenii, i-am ascultat și le-am auzit necazurile”, a adăugat și Andrei Carabelea.
Indiferent de rezultatul alegerilor de duminică, atât Burduja cât și Carabelea spun că munca lor abia de-acum începe. „Putem scrie istorie pe 11 decembrie, trimițând doi independenți în Parlament. Suntem pe drumul cel bun, iar începând de duminică oamenii vor vedea asta. Indiferent care vor fi rezultatele, noi nu vom renunța”, a mai spus Andrei Carabelea.

Articol apărut pe site-ul Vestea.net.

Fii primul care comentează

Vă rugăm să vă verificaţi email-ul pentru a vă activa contul.