Vestea.net: Burduja, pe ruinele Platformei: Ne-au condus hoții și boii! - Sebastian Burduja

Vestea.net: Burduja, pe ruinele Platformei: Ne-au condus hoții și boii!

Vestea.net: Burduja, pe ruinele Platformei: Ne-au condus hoții și boii!

savinestiÎn ultimii 27 de ani România a fost condusă de hoți și de boi!”. Aceasta este afirmația pe care Sebastian Burduja, candidat independent pentru Camera Deputaților, a făcut-o în această dimineață pe ruinele Platformei de la Săvinești. „Nu trebuie să ne fie frică să folosim aceste cuvinte, pentru că ăsta este adevărul. Asta este situația în care ne-au adus cei care au condus țara. Speranța însă nu moare, pentru că speranța înseamnă oamenii acestui județ. Oameni minunați, care au pus piatră peste piatră și au construit ceea ce a fost cel mai performant centru de fire și fibre sintetice din județ, aici la Săvinești”, a continuat acesta.

Alături de Burduja s-a aflat și colegul său Andrei Carabelea, candidat independent pentru Senat, dar și un grup de simpatizanți, fiecare dintre aceștia punând câte o piatră, simbol al pietrei de temelie, pentru câte o dorință legată de județ și de țară.

Mulțumim tuturor celor care au fost astăzi alături de noi. Chiar dacă ocupăm ultimele poziții pe buletinul de vot pentru alegerile din 11 decembrie, suntem oamenii care au cele mai bune soluții pentru România. Locul în care ne aflăm a reprezentat cândva motorul economiei românești. Aici lucrau 20 de mii de oameni, printre care și părinții mei Acum totul este o ruină, pentru că oamenii care au condus țara timp de 27 de ani au făcut parcă totul pentru ca industria să decadă. Noi am venit aici ca să punem o piatră de temelie, care pentru mine înseamnă determinarea de a da României o șansă și românilor un rost”, a spus și Andrei Carabelea.

Burduja şi Carabelea au fost însoţiţi de circa 20 de susţinători în acest periplu la ceea ce a fost Platforma Chimică Săvineşti de altădată. Vreo doi din grup erau chiar foşti salariaţi ai societăţilor de altădată, restul erau copiii şi nepoţii celor care au construit sau au lucrat pe fosta Platformă Chimică.

Articol apărut pe Vestea.net.

Fii primul care comentează

Vă rugăm să vă verificaţi email-ul pentru a vă activa contul.