Ziar Piatra Neamț: Atenție la candidatul independent Sebastian Burduja! Tânărul acesta chiar merită toată atenția - Sebastian Burduja

Ziar Piatra Neamț: Atenție la candidatul independent Sebastian Burduja! Tânărul acesta chiar merită toată atenția

Ziar Piatra Neamț: Atenție la candidatul independent Sebastian Burduja! Tânărul acesta chiar merită toată atenția

tianu1Trebuie să existe cineva de răul căruia să nu mai fure nimeni în acest județ. Vreau să fiu o voce independentă în Parlament și să închid toate portițele prin care în momentul acesta se fură cu legea în mână.” a spus candidatul independent Sebastian Burduja într-o conferință de presă susținută la Piatra-Neamț.

Ulterior, ne-a lămurit și cum vrea să facă acest lucru. Sebastian Burduja vrea să identifice pe rând portițele lăsate intenționat în legi pentru ca unii să poată fura și să propună amendamente la acele legi pentru a închide rând pe rând toate variantele prin care în România se fură cu legea în mână.

La fel ca și el, și noi suntem foarte curioși să vedem ce parlamentari vor avea tupeul de a se opune rectificărilor legislative făcute în scopul închiderii portițelor prin care se fură legal acum.

Această abordare a independentului Burduja chiar m-a făcut să cred că merită o șansă. Urmăriți evoluția acestui tânăr politician. De oameni ca el avem nevoie în Parlamentul României.

Articol apărut pe site-ul Ziar Piatra Neamț.

Articol disponibil aici.

Fii primul care comentează

Vă rugăm să vă verificaţi email-ul pentru a vă activa contul.