Ziar Piatra Neamţ: Independenții Sebastian Burduja și Andrei Carabelea invită nemțenii duminică la vot: „Cine nu votează nu contează” - Sebastian Burduja

Ziar Piatra Neamţ: Independenții Sebastian Burduja și Andrei Carabelea invită nemțenii duminică la vot: „Cine nu votează nu contează”

Ziar Piatra Neamţ: Independenții Sebastian Burduja și Andrei Carabelea invită nemțenii duminică la vot: „Cine nu votează nu contează”

brd.car.vesteaCei doi candidați independenți de Neamț, Sebastian Burduja, pentru Camera Deputaților, și Andrei Carabelea, pentru Senat, au susținut joi, 8 decembrie, ultima conferință de presă din această campanie electorală. Sub sloganul „România pe bune abia începe și începe de la Neamț”, cei doi independenți declară că au dat tot ce a fost mai bun în cadrul acestei campanii „pe bune”. Indiferent de rezultatul de pe 11 decembrie, cei doi vor „merge înainte” pentru „a da acestei lumi mai mult decât au luat”.

„Un efort extraordinar a ajuns la final, dar nu e un final, ci un început. România pe bune abia începe și putem spune că a început aici, la Neamț. Suntem printre oameni, alături de ei, și vom face o campanie pe bune până la sfârșit. E un semnal dat unei țări întregi că se poate și altfel. Noi simțim că ne-am făcut datoria. În fiecare zi am fost în stradă, am fost printre nemțeni, avem o lungă listă de nevoi ale acestui județ. Alături de noi au venit oameni din țară și străinătate care au ales să facă ceva. Noi avem conștiința împăcată că ne ținem de promisiunea de a lupta, de a reprezenta oamenii acestui județ. Acum e momentul ca nemțenii să facă ceva. Cine votează contează, cine nu votează nu contează. Cel mai mare inamic nu e în afara țării, ci în fiecare dintre noi și l-am văzut în fiecare zi. Acest inamic se numește resemnare. Cea mai ușoară alegere este să renunțăm la luptă, așa cum au făcut 70.000 de nemțeni alungați din țara lor. Duminica aceasta nemțenii au de făcut o alegere: pot vota ultima poziție – la Camera Deputaților Sebastian Burduja și  la Senat Andrei Carabelea, independenți. Ce mai aveți de pierdut, dragi nemțeni? Ce veți avea de pierdut dacă veți alege doi independenți pentru Neamț?”, a declarat Sebastian Burduja, candidat independent pentru Camera Deputaților.

„Suntem pe ultima poziție pe buletinele de vot și credem că suntem singura opțiune bună pentru nemțeni în Parlament. Am străbătut județul Neamț în lung și în lat, am fost în orașe și comune și am avut parte de experiențe de neuitat. Am întâlnit tot felul de probleme și atitudini față de o clasă politică ce nu a reprezentat cu demnitate nemțenii în ultimii 27 de ani. Vrem să îi facem pe oameni să înțeleagă că nu toți politicenii sunt la fel, iar noi nu suntem politicieni, ci cetățeni care vor o schimbare. Munca noastră abia acum începe, iar indiferent de rezultat vom duce ceea ce am început la bun sfârșit. Cei 50.000 de oameni cu care am vorbit au înțeles că noi avem acea dorință, energie și determinare de a duce la bun sfârșit ceea ce am început. Putem scrie istorie pe 11 decembrie dând 2 independenți în Parlament aici, la Neamț. Sebastian Burduja este un om alături de care merită să construiești.”a declarat Andrei Carabelea, candidat independent la Senat.

Articol apărut pe site-ul Ziar Piatra Neamţ.

Fii primul care comentează

Vă rugăm să vă verificaţi email-ul pentru a vă activa contul.