Ziarul Evenimentul: Preşedintele PACT candidează la Neamţ - Sebastian Burduja

Ziarul Evenimentul: Preşedintele PACT candidează la Neamţ

Ziarul Evenimentul: Preşedintele PACT candidează la Neamţ

sbPreşedintele PACT (Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor) şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de deputat de Neamţ la alegerile parlamentare de la sfârşitul acestui an

Tânărul Sebastian Burduja va candida ca independent susţinut de PACT. Tot în Neamţ mai candidează ca independent susţinut de PACT, dar pentru Senat, Andrei Carabelea.
La nivel naţional PACT va susţine şapte candidaţi independenţi la scrutinul din decembrie, care vor propune ca program unitar de dezvoltare proiectul „România pe bune”. „Cea mai mare durere a românilor este bătaia de joc a celor care ne-au condus în ultimii 27 de ani. Relele României de azi sunt toate din pixul acestor politicieni pe care, din păcate, tot noi i-am ales. Pentru că aleg să fac ceea ce trebuie, candidez pentru Camera Deputaţilor din partea judeţului Neamţ. România pe bune înseamnă implicare pe bune din partea tuturor cetăţenilor. Împreună reuşim, împreună putem face orice”, a declarat Sebastian Burduja, preşedinte PACT, discursul dovedind că tânărul a început deja campania electorală.

Printre priorităţile anunţate de Sebastian Burduja pentru judeţul Neamţ şi nu numai se numără confiscarea averilor obţinute ilegal şi triplarea pedepselor pentru corupţie, o masă caldă şi rechizite gratuite pentru copiii din grădiniţe şi şcoli, stoparea tăierilor ilegale şi interzicerea exporturilor de lemn neprelucrat, sprijinirea românilor care muncesc în străinătate pentru întoarcerea acasă prin investirea a doi lei de la stat pentru fiecare leu repatriat şi strict pentru judeţul Neamţ, includerea Cetăţii Neamţ şi a mănăstirilor în circuite internaţionale de vizitare. Alina FERENŢ, Anca BURNICHE 
* * *
Nemţean la origini, Sebastian Burduja a absolvit universităţile Stanford şi Harvard din Statele Unite şi a lucrat 5 ani pe proiecte de dezvoltare în sectorul privat, la o firmă de consultanţă şi la Banca Mondială. Este fondatorul Ligii Studenţilor Români în Străinătate şi al Fundaţiei CAESAR. La începutul anului, după 12 ani de studii şi muncă în străinătate, Sebastian Burduja s-a întors în România.

Articol publicat pe site-ul Ziarul Evenimentul.

Articol integral aici

Fii primul care comentează

Vă rugăm să vă verificaţi email-ul pentru a vă activa contul.